Πιπίλα MAM Supreme

Σχεδιασμένη για να μειώνει τον κίνδυνο της κακής σύγκλεισης των δοντιών και ιδιαίτερα φιλική προς το δέρμα

Tο πιπίλισμα είναι μια φυσική και εξαιρετικά απαραίτητη αναπτυξιακή ανάγκη του μωρού. Επομένως, είναι σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή πιπίλα για την ηρεμία του παιδιού. Επιπλέον, η πιπίλα πρέπει να είναι ορθοδοντική ώστε να μην ασκεί υπερβολική πίεση στα αναπτυσσόμενα δόντια και τη γνάθο, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κακή σύγκλειση. Μια πιπίλα υψηλής ποιότητας είναι επίσης φιλική με το ευαίσθητο δέρμα του μωρού.


Η πιπίλα MAM Supreme συνδυάζει πολλά ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Η μοναδική θηλή της δημιουργήθηκε σε συνεργασία με ορθοδοντικούς και παιδοδοντιάτρους. Είναι ιδιαίτερα λεπτή και εύκαμπτη – οι δοκιμές μας έδειξαν ότι είναι 60% πιο λεπτή και 4 φορές πιο εύκαμπτη σε σύγκριση με τις αντίστοιχες θηλές πιπίλων*. Το εξαιρετικά λεπτό σχήμα της επιτρέπει στο στόμα του μωρού να κλείνει σε μια πιο φυσική θέση και δίνει στα δόντια αρκετό χώρο για να μεγαλώνουν φυσιολογικά, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο κακής σύγκλεισης.


Τα πλεονεκτήματα της θηλής της πιπίλας MAM Supreme έχουν ελεγχθεί κλινικά και έχουν επιβεβαιωθεί από ειδικούς επιστήμονες του χώρου της υγείας.


Οι πολύ μεγάλες οπές αερισμού παρέχουν επίσης επιπλέον ροή αέρα, κάνοντας την πιπίλα ιδιαίτερα φιλική προς το δέρμα. Χάρη στον ειδικό σχεδιασμό της, το χαμόγελο του μωρού φαίνεται ακόμα και όταν χρησιμοποιεί την πιπίλα.

Κλινικά αποδεδειγμένο

Μια μακροχρόνια μελέτη επιβεβαίωσε ότι η θηλή MAM Perfect που χρησιμοποιείται για τις πιπίλες MAM Supreme ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο κακής σύγκλεισης των δοντιών σε σύγκριση με μια συμβατική πιπίλα. (Κλινική μελέτη: Γερμανία, 2016, n=86).

  • Θηλή με επιφάνεια σιλικόνης SkinSoft™ που δέχονται εύκολα τα μωρά χάρη στην οικεία αίσθησή της.
  • Χωρίς BPA και BPS: Όλα τα προϊόντα MAM κατασκευάζονται από υλικά χωρίς BPA και BPS. 
  • Αποστείρωση: Η MAM Supreme διατίθεται σε πρακτικό κουτί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά και αποστείρωση της πιπίλας γρήγορα και υγιεινά στον φούρνο μικροκυμάτων με ενεργειακά αποδοτικό τρόπο.

Σειρά πιπίλων MAM Supreme

Η MAM Supreme διατίθεται σε 3 διαφορετικά μεγέθη ώστε να έχει την τέλεια εφαρμογή για κάθε ηλικία. 

Ανακαλύψτε όλη τη σειρά εδώ

Προτεινόμενα Άρθρα