Θέλετε να αποκτήσετε μωράκι;

Το προσωπικό σας Ημερολόγιο Γονιμότητας απο τη MAM Baby

Όποιος έχει ακούσει νέους γονείς να μιλάνε για το παιδί τους λάμποντας από χαρά, το γνωρίζει: τα παιδιά είναι το μεγαλύτερο δώρο που μας επιφυλάσσει η ζωή. Η απλή προσδοκία μιας εγκυμοσύνης προσφέρει ένα αίσθημα χαράς και δίνει μια γεύση από τις στιγμές ευτυχίας που θα ακολουθήσουν.

Πάρτε το χρόνο σας και επιδείξτε υπομονή. Δεν επιτυγχάνονται όλα με την πρώτη προσπάθεια – η αλήθεια αυτή ισχύει και στην περίπτωση της εγκυμοσύνης. Αντιμετωπίζοντας το ζήτημα ήρεμα και συγκροτημένα, θα έχετε την ευκαιρία να εξοικειωθείτε με την ιδέα μιας ζωής με παιδιά και να αναθεωρήσετε παλιές σας συνήθειες.

Και μια μικρή συμβουλή για τη στιγμή που θα αντιληφθείτε ότι είστε έγκυος: Κρατήστε το μυστικό για τον εαυτό σας για λίγο! Στη συνέχεια, μοιραστείτε τη χαρά που έχετε ήδη προγευτεί.

Υπολογίστε τις γόνιμες μέρες σας εύκολα και γρήγορα με το ημερολόγιο γονιμότητας της ΜΑΜ

Η MAM προσφέρει μια μικρή βοήθεια, εάν θέλετε να αποκτήσετε παιδί: Με το ημερολόγιο γονιμότητας μπορείτε να υπολογίζετε εύκολα και γρήγορα τις γόνιμες ημέρες. Εισαγάγετε την πρώτη ημέρα της τελευταίας σας περιόδου και τη διάρκεια του κύκλου σας*.

Μην το χρησιμοποιείτε όμως αντίστροφα – αυτή η μέθοδος δεν είναι κατάλληλη για αντισύλληψη.

(*) Ο κύκλος της γυναίκας αρχίζει την πρώτη ημέρα της περιόδου και τελειώνει την ημέρα πριν από την επόμενη περίοδο.

Προτεινόμενα Άρθρα